Snikkedalen har egen blogg!

Snikkedalen familiebarnehage blogger, her finner dere oppdatering av siste hendelser i barnehage og en egen side med bilder av barna. Denne siden er låst for alle andre enn de som har fått tildelt passord. 

 

 

Om snikkedalen

Jeg er engasjert i barnehagens rolle i samfunnet og hvordan den spiller en sentral rolle i barn og småbarnsfamiliers hverdagsliv. I den forbindelse arbeider jeg for å utvikle et kunnskapsbasert nærmiljøsenter som er lokalisert ved barnehagen(e). Denne virksomheten kaller jeg NærNode. For tiden går jeg siste året på barnehagelærerstudiet samtidig som jeg skriver en master i innovasjon og kunnskapsutvikling. Masteren handler om hvordan å gå fra ide til pilot i et innovasjonsprosjekt (NærNoden). På barnehagestudiet har jeg valgt fordypning i språk, tekst og nye medier - det er tema relatert til dette jeg vil blogge om her.
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s