Ansatte

l_Anett Benham. Foto Privat
Anett

Anett Benham – styrer og pedagogisk leder. Anett er utdannet barnehagelærer med spesialisering innen språk, litteratur og nye medier i barnehagen. Hun har master i sosiologi og sosialt arbeid samt master i innovajson og kunnskapsutvikling.

Anett er engasjert i at hvert enkelt barn skal sees, tas på alvor og få de beste betingelser for vekst og læring i barnehagen. De voksne i barnehagen skal være tilstede på barna primisser og delta sammen med barna i lek, samtaler og opplevelser. Anett er overbevist om at barn lærer best gjennom egne deltakelse, ekte erfaring og mestringsopplevelser.

41685518_10160887730170445_7180961052899672064_n
Ramona

Ramona Leirvik barnehagelærer/barnehageassistent. Ramona er utdannet barnehagelærer og møter barna i deres univers og på deres premisser. Ramona er barns trygge havn og hun har en unik evne til å skape gode og lærende lekunivers som barna elsker. Ramona bor på Randøyene sammen med høner, sauer, katter og hunder og der får vi stadig komme på besøk.

Cristina Perez Royuela – lærer/barnehageassistent – Cristina er spansk og utdannet barnehagelærer og småskole-lærer. Cristina er en sprudlende og kreativ ressurs som sprer masse positiv energi rundt seg. Cristina er også en viktig bidragsyter til barnehagens sunne og spennende mattilbud. Cristina er sporty og er like glad i turer i nærmiljø og skog som de andre som jobber i Snikkedalen familiebarnehage.

Cristina
Cristina
41585441_10160887728245445_2988539266482569216_o
Reber

Reber Linevey – barnehageassistent. Reber er like glad i å leke som barna. Dette gjør han til verdens beste voksne lekekamerat. Han er uendelig tålmodig, omsorgsfull og snill. Reber har alltid en trøstende favn, et oppmerksomt blikk og ører som er åpne for barns ytringer. Reber ser barna og kommuniserer med dem på barns betingelser. Reber er sporty, sterk og deltar aktivt i barns lek i skog og mark i allslags vær. Han er kreativ og omsorgsfull i sin samhandling med barn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: